Girona Fibra, nou patrocinador del Bàsquet Girona

31 de octubre de 2023

Girona Fibra, el vostre operador de telecomunicacions local de confiança, s’enorgulleix d’anunciar el patrocini per a la temporada 2023-2024 del Bàsquet Girona, enfortint d’aquesta manera el nostre compromís amb l’esport local i la comunitat.

El primer patrocinador amb bloc propi 

A partir d’ara, el Bloc 16 es dirà el Bloc de Girona Fibra. Aquesta és només una de les moltes accions que seran visibles al pavelló. Durant aquesta temporada, recolzarem les activitats del club amb sorteigs, promocions i activitats pels aficionats. 

 

Uns valors que ens uneixen 

Des dels nostres inicis, ens hem esforçat per satisfer la demanda de telefonia i fibra òptica a la comarca de la Garrotxa, i actualment oferim serveis a diversos municipis de la província de Girona.

Estanis Sarquella, portaveu de Girona Fibra, destaca: «Des de les nostres arrels, apostem per la qualitat i la proximitat. Aquesta associació representa una oportunitat única per compartir valors i una visió amb un equip de bàsquet de primera categoria que representa amb orgull la nostra província i capital.»

El Bàsquet Girona és un ferm impulsor de la innovació digital, a través de la seva aplicació i el carnet digital, així com pel seu enfocament en la sostenibilitat. Valors que encaixen perfectament amb la missió de Girona Fibra de generar un impacte positiu a totes les localitats on operem.

 

Un Futur Brillant Junts

Stefi Batlle, representant oficial del Bàsquet Girona, destaca: «A més de compartir valors, comptar amb un patrocinador com Girona Fibra ens permetrà elevar la qualitat dels partits i transformar-los en experiències immersives que van més enllà de simplement assistir a un partit.»

Sin categoría