L’esport local, un dels valors focals de Girona Fibra

7 de septiembre de 2023

Des d’aquest mes de setembre, s’ha establert una relació d’un any de patrocini amb el Club Esportiu Besalú (@cebesalu) i amb el Club Bàsquet Besalú (@cbbesalu), un compromís que dona suport a la plantilla base dels dos clubs i que reflecteix el compromís amb l’esport local de Girona Fibra.

Els patrocinis es concentren en dues categories específiques: “L’escoleta” de futbol per als nens de 5 i 6 anys i l’escola de bàsquet per als nens de fins a 8 anys. Aquest enfocament cap a les bases dels clubs ajuda a formar els nous talents emergents, fent que gaudeixin del món de l’esport, convivint i aprenent els valors que aporta l’activitat física.

Girona Fibra no només està present en l’àmbit digital dels clubs, sinó que la seva marca es fa visible en els camps i pistes dels dos clubs. Per altra banda, en el cas del Club Esportiu Besalú el logotip de la companyia de telecomunicacions està ubicat a les samarretes dels jugadors i en el Club de Bàsquet Besalú es troba tant a les samarretes com als pantalons.

A través d’aquests patrocinis, Girona Fibra es converteix en part fonamental de la història esportiva local, contribuint al desenvolupament de joves talents i compartint moments d’orgull. La confiança mútua entre els dos clubs i la companyia fa que el patrocini vagi més enllà i creï una connexió amb els valors de les entitats i alhora tingui com a focus enriquir i aportar a l’esport local.

Girona Fibra demostra una vegada més que la seva connexió amb el territori no es limita només a les connexions digitals, sinó que s’hi vol implicar d’una manera més tangible i territorial.

Des de 2015, Girona Fibra ofereix telefonia fixa i mòbil i connexió a fibra òptica a les comarques gironines, tant per a particulars com per a empreses. Amb l’avantatge de proporcionar un servei de proximitat, s’adapta a les necessitats de cada client, amb possibilitat de personalització.

Sin categoría