Girona Fibra amplia la seva empremta d’Internet a la ciutat i obre un nou punt de venda al centre de Girona

14 de diciembre de 2023

Girona Fibra, la companyia local de telecomunicacions originària de Besalú, celebra un avenç significatiu en la seva estratègia ampliant la seva empremta a la regió i arribant a Girona capital per dotar de serveis de fibra, mòbil i televisió a la seva població.

En aquest sentit, l’operadora inaugura un nou punt de venda al centre de Girona, ubicat al carrer de Santa Clara, 20 per proporcionar un servei personalitzat a les necessitats dels clients connectant els veïns de Girona mitjançant Internet d’última generació. Aquesta obertura contribueix a la reactivació econòmica de la ciutat i fomenta l’ocupació local amb la contractació de personal al punt de venda.

Des dels seus inicis, Girona Fibra ha destacat pel seu compromís amb les poblacions on opera, la professionalitat en l’atenció al client i la simplicitat combinada amb l’eficiència. L’operadora ja compta amb un punt de venda a Besalú i disposa actualment de cobertura a diversos municipis de la província de Girona com Esclanyà, Lloret de Mar o Castelló d’Empúries.

«Som a casa, apostant per la qualitat des de la proximitat i amb empenta per arribar on les persones necessitin els nostres serveis», destaca el portaveu de Girona Fibra, Estanis Sarquella.

L’operadora local aposta així per continuar creixent en el territori dotant d’Internet d’alta velocitat un nombre més gran de gironins i reforçant la seva proximitat amb la població de Girona.

 

Acció amb Bàsquet Girona

Com a part de la relació de patrocini amb el Bàsquet Girona, durant les festivitats nadalenques, la botiga de Girona Fibra serà l’escenari d’un Pop-up Store de l’equip gironès. A més, el 15 de desembre, diversos jugadors del Club visitaran la botiga en una visita especial per als aficionats que vulguin fer-se fotografies amb ells i signar autògrafs.

Sin categoría